Dorpskrant juli 2018

U heeft ons vast wel voorbij zien en horen komen de laatste tijd in het dorp. Allereerst als collectant van het Prins Bernhard Cultuurfonds of te wel het Anjerfonds. Mede dankzij uw bedrage aan deze collecte, waarvan de helft rechtstreeks ten goede komt aan MFO, hebben wij een nieuwe bastrombone kunnen kopen.

Naast de anjeractie hebben wij in het dorp nieuwe donateurs gezocht. Het is heel fijn dat veel mensen MFO waarderen en willen steunen! Door deze (financiƫle) steun in de rug kunnen we dorpsactiviteiten voorzien van een vrolijke noot, kinderen in aanraking brengen muziek en instrumenten aanschaffen en onderhouden.

Alle gevers en nieuwe donateurs hartelijk bedankt!

Even door over de nieuwe trombone, het is een prachtig instrument. Voor de kenners; het is een bastrombone van het merk King met twee extra ventielen naast de schuif. Hiermee kunnen er extra lage noten gespeeld worden. De beker is groter dan bij een normale trombone wat zorgt voor de perfecte klank en balans. Het is dus niet alleen voor de speler een geweldig instrument maar ook voor de rest van onze leden een plezier om te horen.

Bestuurswissel

Piet van der Meulen zijn tijd als algemeen lid binnen het bestuur van Melodia zit er na 5 jaar op. Piet heeft veel voor MFO gedaan. Of er nou extra tafels of mobiele pinautomaten bij een optreden nodig waren; Piet had het al geregeld voor iemand anders op het idee kon komen.

Piet, bedankt voor de tijd en de energie die je in MFO hebt gestoken.

Ondergetekende neemt met een frisse blik Piet zijn plek in.

24 November 2018

We zijn bij MFO bijna weer klaar met dit seizoen. We hebben lekker gerepeteerd en leuke optredens gehad; het is tijd voor vakantie. Eind augustus gaan we er weer tegen aan, want we hebben iets te vieren!

Misschien heeft u het al ergens opgevangen maar in november vieren we het 60-jarig bestaan van Melodia. We zijn druk bezig met het programma voor ons optreden.

Reserveert u zaterdag 24 november 2018 alvast in uw agenda en laat u verrassen door deze 60 jaar jonge vereniging! We zien u graag.

Kasper Schippe