Dorpskrant juni

Anjercollecte 2019

Afgelopen maand heeft u ons vast wel weer aan de deur gehad voor de Anjercollecte. Met deze collecte kunnen wij een deel van de opbrengst besteden aan muziekinstrumenten of bladmuziek. Wij zijn heel blij met alle giften en willen iedereen bedanken.

Donateursactie 27 juni

De Anjercollecte kunnen wij zeer goed gebruiken om onze instrumenten te kunnen onderhouden. Naast instrumenten huren wij natuurlijk ook een dirigent in die het dirigeren leuk vindt maar het is wel gewoon zijn baan. Omdat we als MFO graag in het dorp willen spelen en er willen zijn hebben we uw steun nodig. Velen van u zijn al Donateur van MFO en hier zijn wij heel erg blij mee. Afgelopen jaar hebben wij een nieuwe donateursactie in het dorp gehouden en dit jaar willen we op donderdag 27 juni de buitenwegen langs. Mocht u denken, ik ben niet thuis op die dag en u wilt ons toch steunen? Dat kan, u kunt contact opnemen met Albert Posthumus, onze penningmeester. U kunt mailen naar penningmeester@melodia.nl

Jeugdfestival

De jeugd van MFO, namelijk BEM of voluit Beginners Ensemble Melodia doet zaterdag 8 juni mee aan het IJsseljeugdfestival. Samen met de jeugd van de andere orkesten uit de Noordoostpolder nemen onze leden het op tegen andere jeugdorkesten. Over BEM gesproken, wist u dat de leden van MSO, het Melodia School Orkest binnenkort eens mee mogen doen met BEM? Ze zijn alweer een tijd in de weer en het gaat zo goed dat ze eens mee mogen spelen op de donderdagavond van BEM.

Laatste Repetitie

Het seizoen is bijna afgelopen en MFO is alweer door de optredens heen. Mocht u MFO toch graag in actie willen zien, dat kan. Op donderdag 11 juli aanstaande spelen wij van 19.00 tot 20.00 uur voor de Bosfluiter een open repetitie. Wat houdt dat in? Een open repetitie? Wij gaan lekker muziek maken, u kunt langskomen, een stoel pakken (of niet), lekker luisteren of gewoon meespelen. Wij hebben altijd wel een paar instrumenten over of u neemt uw eigen instrument mee en muziek maken lijkt soms wel moeilijker dan het is. Kom gezellig langs op de 11de en dan gaan we mooi wat muziek maken voordat we met u het muziekseizoen afsluiten.

Hopelijk tot ziens op 11 juli

Kasper Schipper