Dorpskrant november

Tenorsaxofoon

We hebben een nieuwe tenorsax bij MFO. Sylvia Koekoek speelt op een prachtig nieuw instrument wat qua klank (die bij de vorige toch al goed was) echt een verbetering is. Zo’n sax koop je niet even, we hebben m aan kunnen schaffen met behulp van het Cultuur Fonds Flevoland.

Rabobank Sponsoractie

MFO heeft ook dit jaar weer meegedaan aan de Rabo ClubSupport actie. Op 29 oktober gingen een paar leden van MFO naar de uitreiking in ’t Voorhuys en namen een bedrag van 1022 euro in ontvangst. Namens heel MFO aan iedereen die op ons gestemd heeft, enorm bedankt!

Jaarlijkse donateursbijdrage

Alle beetjes helpen bij het draaiend houden van onze verenging. Zo helpt u ook enorm met uw donateursbijdrage. In november wordt deze bij u afgeschreven. Wanneer u ons niet heeft gemachtigd komen wij natuurlijk gewoon langs voor uw bijdrage.

Koffieconcert 17 november

MFO is eind oktober weer op studieweekend geweest. Er is weer druk gestudeerd op nieuwe muziek en gewerkt aan de voorbereiding voor ons koffieconcert op 17 november. Nu zal u dit lezen op het moment dat het koffieconcert al een paar dagen voorbij is maar ik merk het toch maar even op. Wist u dat er naast MFO op dit concert een tweede orkest optreedt? Dit orkest bestaat uit veel muzikaal talent uit Luttelgeest. De moeite waard om mee te maken.

Sinterklaas in Luttelgeest

Tot slot, binnenkort ziet u ons wel weer spelen bij de intocht van Sinterklaas, tenminste, als u nog oog voor ons heeft. Vast niet, Sinterklaas is veel interessanter. Evengoed, tot dan!

Kasper Schipper