Muziekvereniging MELODIA 60 Jaar!

24 november Lustrumconcert St. Josefkerk

Een paar weken geleden zijn wij nogmaals door het dorp geweest (het lukte in juni niet om in 1 keer bij iedereen langs te gaan, Luttelgeest is best groot!) om donateurs te zoeken. Zonder donateurs wordt het voor ons moeilijk om het dorp van een overdosis muziek te voorzien. Wij zijn dan ook erg blij met de nieuwe donateurs en de eenmalige giften die wij hebben gekregen. Hartelijk bedankt hiervoor!

MELODIA Schoolorkest

MFO is momenteel bezig te bekijken of het mogelijk is om een schoolorkest op te richten. De leerlingen van groep 5 van de Floreant krijgen tot de herfstvakantie muziekles op school van onze dirigent Hans Jonker. Zowel de kinderen als Hans zijn enthousiast, want hoe leuk is het om samen muziek te maken. Dit zou mogelijk een vervolg kunnen krijgen in een schoolorkest, wat geleid wordt door Hans Jonker. Hierin kunnen kinderen vanaf groep 5 meedoen met blaasinstrumenten/slagwerk van MFO of met een eigen instrument. Dit kan van alles zijn; je eigen gitaar of verzin het maar. We houden u over deze plannen op de hoogte en hopen dat er veel leerlingen mee zullen doen.

Rabo Clubkasactie

Ook dit jaar staat MF weer ingeschreven bij de Clubkasactie van Rabobank Noordoostpolder-Urk. Dit betekend dat wij met uw stem sponsorgeld van de Rabobank kunnen verdienen. Als u lid bent van de Rabobank dan krijgt u een stemkaart met een code in uw brievenbus. Met deze code kunt u 5 keer
stemmen op verenigingen en stichtingen in de Noordoostpolder en dus ook maximaal 2 van de 5 keer
op MELODIA. Wij hopen op uw stem en steun.
Stemmen kan t/m 16 oktober. Als u dit leest, hopen we dat u uw stem op ons uitgebracht heeft! Hartelijk dank hiervoor.

MELODIA 60!

Muziekvereniging MELODIA bestaat 60 jaar! Op zaterdag 24 november (houden) vieren wij dit met ons Lustrumconcert ‘MELODIA 60’ in de St. Josefkerk in Luttelgeest. Het wordt een concert met een mix van verschillende soorten muziek uit verschillende jaren. Ook zal MFO (Melodia FanfareOrkest) samen spelen met een niet nader te noemen coverband uit Luttelgeest waar ik in dit artikel niet te veel reclame voor zal maken. Het belooft in elk geval wat.
De toegang is € 7,50 – t/m 12 jaar gratis – donateurs € 2,50 korting korting

Hopelijk zien wij u op 24 november!
Kasper Schipper