MFO heeft dit voorjaar weer een paar mooie opvoeringen gehad. Op eerste Paasdag mochten wij de kerkdienst van de Nieuw Jeruzalemkerk in Emmeloord begeleiden. Met het hele orkest waren wij erbij en hebben we een paar koralen gespeeld en de kerkgangers begeleid. Ook naast de liederen waar een volle kerk met ons meezong kon MFO tijdens de collecte nog een paar titels ten gehore brengen. Toch weer een leuke start van een lang weekend.

Koningsdag 2019

Binnen de week mochten we nog een keer optreden, een iets ander repertoire voor een andere feestdag maar wel in een Kerk. Het mooie weer was dan voorbij, het mocht de pret niet drukken in de Sint Josephkerk in Luttelgeest. MFO mocht het Wilhelmus en het Luttelgeester Volkslied spelen bij het hijsen van de vlag waarna iedereen naar binnen ging voor de rommelmarkt. De kerk was met alle bezoekers mooi vol, ook qua geluid. Kortom, een gezellige ochtend.

Bevrijdingsfestival Luttelgeest

Zondag 5 mei was MFO, samen met de rest van het dorp op het veld voor het podium voor het allereerste bevrijdingsfestival van Luttelgeest. MFO mocht de inloop voor zijn rekening nemen. Onder een tent gelukkig maar het weer viel toch nog mee. Tijdens de viering mocht MFO de blaasmuziekversie van Mag Ik Dan Bij Jou van Claudia de Breij laten horen en konden onze leden zeker meegenieten van de vele Deelnemers die allemaal hun unieke bijdrage aan dit festival wisten te brengen.

Kortom, weer een leuke drukke muziekmaand achter de rug. Bekijk de foto’s van de afgelopen optredens in ons fotoalbum.

Kasper Schipper