We zijn weer begonnen. Misschien heeft u ons al horen spelen in de Bosfluiter. Na een vakantie is MFO weer gestart met de repetities. Binnenkort start MSO, Melodia School Orkest ook weer met de fanatieke leden van Basisschool de Floreant. Het beloofd weer een mooi seizoen te worden waar u ons zeker kunt horen spelen in Luttelgeest. Kunt u niet wachten? Dan zijn wij te horen in Emmeloord bij het parcours van de Fish Potato Run.

Koffieconcert 17 november

Het is nog zomer, en we genieten van het mooie weer maar MFO is al druk in de weer voor ons koffieconcert in november. En als u nou denkt, ik ga lekker zitten en MFO speelt wat muziek en doet het trucje wat ze altijd doen? Wij dachten van niet. MFO is namelijk op zoek naar muzikale avonturiers die wel eens met MFO samen muziek willen maken.

Wat moet u hierbij denken? Dat u per se een blaasinstrument moet spelen? Nee hoor, alles is mogelijk. Gitaar, tamboerijn, viool of mondharmonica, alles is best zolang er maar muziek uit komt. Maakt niveau uit? Welnee, de Beatles gebruikten 4 akkoorden en zijn hiermee tijdloos.

Heeft u zin om een dikke solo te spelen met MFO als achtergrondconcert of denkt u ik wil wel mee doen maar ik verschuil me liever achter zo’n grote bastuba achterin het orkest? Alles is mogelijk. Geef u op via het contact formulier. Wij hebben nu al oefenavonden gepland op donderdag 31 oktober of 7 en 14 november, van 18.30-19.30 uur. Geef u op en doe mee met ons koffieconcert op zondag 17 november om 16.00 uur (locatie volgt nog).

Kasper Schipper