De polder 75 jaar…… Iedereen weet het en er is ondertussen veel aandacht aan besteedt.

Ook wij konden het niet laten om er een graantje van mee te pikken. Tijdens het gezamenlijk optreden van de muziekverenigingen in Emmeloord op 7 oktober hebben we een nieuw muziekstuk laten horen. “From the Sea” is een muziekstuk gebaseerd op het ontstaan van de polder. Best een interessant stuk waarin water, wind en veel meer te horen is.

Heeft u al onze folder bekeken die wij enige tijd geleden hebben bezorgd? Wij bieden namelijk volwassenen de kans om ook kennis te maken met muziek en lessen te volgen in een persoonlijke en ontspannen sfeer. Grijp je kans om eens de uitdaging aan te gaan om saxofoon te leren spelen of toch een echte schuiftrombone. Je leest er meer over op de website melodia.nl.

9 december geven we een gezamenlijk concert in De Schakel in Luttelgeest. We doen dit samen met de Harmonie Oranje Nassau uit Smilde. Kom gerust langs om eens te genieten van bijzondere muzikale geluiden.

Volgend jaar is het voor ons een Lustrumjaar. Dat gaan we uitgebreid vieren in Luttelgeest. Hierover gaan jullie de komende maanden nog regelmatig wat lezen en horen. Momenteel zijn we voorzichtig begonnen met het ideeën verzamelen en nadenken.

Sinterklaas komt weer even in het pittoreske Luttelgeest. Wij gaan hem en zijn personeel weer vol overgave muzikaal binnen halen. Dit jaar op 25 november.

Over een maand gaan we alweer nadenken over oliebollen, goede voornemens en terugkijken naar 2017. Maar tot die tijd alle blaadjes van de bomen zien vallen en hopelijk blijft het bij die enkele herfststorm. Water hebben we genoeg gezien, de polder is toch al 75 jaar “droog”?

PvdM