Knallen
Toen ik afgelopen week in de voormalige RK kerk liep, keek ik met weemoed naar al het slagwerk van MFO dat daar staat opgeslagen. Wat lijkt me het heerlijk om weer even te kunnen knallen met ons orkest. Het geluid van mijn tenorsax met de instrumenten van de andere orkestleden te laten mengen tot mooie muziek. Want dat is één van die mooie dingen in zo`n orkest, het samen muziek maken!

Teams
Toevallig riep in dezelfde week een lid zoiets dergelijks op de MFO app: ‘ik heb heimwee’. Door middel van de groeps-app hebben we nog contact met elkaar. Daarnaast spreken we elkaar één keer in de zoveel tijd via teams. Inspiratie om thuis te spelen krijgen we zo nu en dan via de mail van onze dirigent.

Bestuursleden
Albert Posthumus heeft zijn termijn als bestuurslid er op zitten. Albert was een heel actief bestuurslid, ook binnen het verenigingsbestuur van de NOP. Daarvoor onze dank! Robin de Jong is ons nieuwe bestuurslid, fijn dat hij ons team komt versterken.

Fingers crossed
We hopen tegen de zomer nog eens in de buitenlucht te kunnen spelen, op het podium in het dorp. Fingers crossed, dat ons dat gaat lukken.
Hartelijke groet namens MFO,

Sylvia Koekoek