We zijn weer begonnen! Nu steeds meer kan en De Bosfluiter een grondige upgrade heeft gekregen konden we na de zomerstop weer beginnen. Stiekem zelfs al voor dat De Bosfluiter officieel geopend was. Opnieuw het stof uit de instrumenten gespeeld en hard geoefend voor de officiële opening van De Bosfluiter waar wij het voorprogramma voor mogen verzorgen.

MFO bij opening bosfluiterDaar was de officiële opening van De Bosfluiter, tijdens de aanloop van de bezoekers hebben we sfeer mogen verzorgen en met een mooi zonnetje erbij heeft de burgemeester het officieel geopend. Het is een supermooie zaal en gebouw geworden waar we kunnen oefenen en natuurlijk optredens zullen verzorgen! Er is een hoop extra ruimte bij gekomen en de akoestiek is er enorm op vooruit gegaan. Wat deze dag nog wat extra bijzonder maakte is dat de grote zaal nu de Auke Hibmazaal is genoemd. Auke heeft veel gedaan voor de verbouwing van de Bosfluiter en was jarenlang de besbas speler bij ons. Letterlijk en figuurlijk het fundament onder onze vereniging. Hij wordt nog elke repetitie gemist maar op deze manier zal hij er altijd bij zijn!

Nu we weer los mogen willen we natuurlijk niet stil zitten en de eerste dingen staan alweer op de planning. Binnenkort zullen wij meedoen aan de officiële opening van het culturele seizoen bij het Cultuurbedrijf. Zij organiseren, met inspiratie van een actie van de Nederlandse theaters genaamd “Mooier dan ooit”; een versie met amateur muziekkanten uit de Noordoostpolder. Hier zal een mooie videoregistratie van gemaakt worden die we tegen die tijd met jullie zullen delen.