De Mont Ventoux op voor het goede doel

Op 1 september 2012 bedwingen we met duizend fietsers, hardlopers, wandelaars en hand­bikers de Mont Ventoux. Dit jaar is er vanuit de polder ook een groot aantal deelnemers.

De stichting Mont Ventoux is opgericht in 2007 en heeft als Mission Statement: ‘Sport als symbool in de strijd tegen kanker’. De lange en zware beklimming van 22 km, naar een hoogte van 1917 meter, staat symbool voor de zware tijd en strijd die kankerpatienten meemaken in hun leven, tijdens en na hun ziekte periode.

Vanuit de totale opbrengst gaat 60% naar KWF kankerbestrijding. Zij gaan het gebruiken voor oncologisch onderzoek bij kinderen.

En 40% gaat naar regionale, kanker-gerelateerde doelen. Dit jaar is het Toon Hermanshuis in Emmeloord ook een doel dat geld krijgt van de stichting. In het Toon Hermanshuis kunnen mensen met kanker, hun familieleden en naasten terecht voor een persoonlijk gesprek, een warm hart en een luisterend oor, informatie en workshops. Het is mooi dat wij daar, met elkaar als polderbewoners, op deze wijze onze sportieve bijdrage aan kunnen leveren. Wij hebben uw steun nodig om deze actie tot een succes te brengen.

Het was een verrassing dat het gospelkoor Reflection en fanfareorkest Melodia een benefiet concert willen geven om ons te ondersteunen en te helpen om zoveel mogelijk geld op te halen. We hopen dat u ons ook ondersteunt, zodat we vanuit de polder een prachtig bedrag over kunnen maken.

Voor meer informatie: www.stichtingmontventoux.nl

D U S :   K O M   A L L E M A A L   N A A R   H E T   B E N E F I E T C O N C E R T

Wanneer?   Zaterdag 7 juli 2012 om 20:00 (zaal open 19:30)
Waar?   M.F.C. Nieuw Jeruzalemkerk, Cornelis Dirkszplein 10, Emmeloord