Voorjaarsconcert

De wereld staat weer in bloei, de narcissen laten hun kopjes zien, en de vogeltjes zijn weer druk aan de arbeid. Mensen doen de gordijnen weer los, de ramen open, en laten zich weer zien op straat. Dit is voor Melodia elk jaar een reden voor een feestje, in de vorm van het jaarlijkse voorjaarsconcert in de Orchideeenhoeve.

Het thema van dit jaar was “gewoonweg Melodia”. Deze hele avond werdt ingevuld, door Melodia, BV Toetie, en BEM! Het was een ontspannen, gezellige, en goedbezochte avond. Er werden diverse muzikale stijlen ten gehore gebracht, dus voor ieder wat wils.

We willen natuurlijk ons publiek bedanken voor de aanwezigheid, en het enthousiasme, waardoor het extra leuk wordt om te spelen.

Jaarvergadering

De eerste donderdag na het voorjaarsconcert stond in het teken van vergaderen. Dit is het ideale moment om eens kritisch te kijken naar alles wat bij het runnen van zo`n vereniging komt kijken. Het hele orkest kan mee brainstormen over nieuwe ideeen, en z`n mening geven over het wel en wee binnen de club.

Elk jaar vind er een wisseling plaats binnen het bestuur. Dit jaar was het de beurt van onze voorzitster Silvia Koekoek, om afscheid te nemen van haar functie. Silvia heeft heel veel tijd gestopt in het voorzitterschap, en mag nu welverdient met pensioen! Silvia, bedankt!

Een muziekvereniging kan natuurlijk niet zonder een voorzitter, en na een stemming kwam deze vraag te liggen bij Jan Posthumus. Jan heeft besloten om deze functie aan te nemen! We zijn hier natuurlijk erg blij mee. We wensen Jan dan ook veel succes toe, in zijn periode als voorzitter van Melodia.

Koninginnedag

Om 9.00 uur zal de vlag worden gehezen, met de ondersteuning van een zingende menigte, en de nodige blazers. Bij koninginnedag hoort natuurlijk het Wilhelmus, en uiteraard het Luttelgeester volkslied. U kunt natuurlijk alvast beginnen, met het instuderen van deze teksten.

Aansluitend zal de vrijmarkt plaatvinden op het plein. Tijdens de vrijmarkt, zal Melodia een vrolijke noot ten gehore brengen.

Jantine Clevering