Melodia verzorgt muziekles op de Rank en de Klipper

Melodia is op 6 januari begonnen met het geven van 10 muzieklessen aan groep 5 en 6 van Basisschool de Rank en de Klipper. Elke dinsdagmiddag krijgen 40 kinderen 1 uur muziekles van onze enthousiaste dirigent en muziekdocent Hans Jonker op koperblaasinstrument zoals bugel, cornet, alt en bariton. De kinderen krijgen deze muziekinstrumenten om de week mee naar huis zodat ze thuis kunnen oefenen. En dat is te horen! Want de kinderen kunnen al een behoorlijk deuntje spelen. Wij hebben ons laten vertellen dat er in een paar groepen zelfs het welbekende ‘Old mac Donald’ en ‘We will rock you’ al heel goed wordt gespeeld. U hoeft er vaste geen moeite voor te doen om te bedenken hoe fantastisch dat straks na 10 lessen gaat klinken!!! En wat is er nu leuker dan aan iedereen te laten horen wat een geweldige sound je hebt leren maken in 10 weken tijd. Tijd dus voor een knallende eindpresentatie!

Op zaterdag 28 maart gaan de kinderen tijdens het voorjaarsconcert van Melodia u laten genieten van hun muzikale talenten. Die avond draagt de titel ‘Carnaval der dieren’ en zal plaatsvinden bij de familie Alblas in de schuur. Speciaal voor deze bijzondere avond wordt er een echte muziekhal gecreëerd waar we alle papa’s, mama’s, broers, zussen, opa’s, oma’s en iedereen die dit natuurlijk niet wil missen, kunnen ontvangen. Met enige trots kunnen we u alvast verklappen dat de presentatie van deze beestachtige avond wordt gedaan door Hiske Schipper.

Een unieke avond om alvast op de agenda te zetten!

Maar kunt u niet zolang wachten om te horen hoe het muzikale talent van uw zoon of dochter zich ontwikkeld, dan bent u welkom op de kijkles die gehouden wordt op dinsdag 3 maart van 13.00-14. 00 uur (kinderen van de Klipper) en van 14.00 uur-15.00 uur (kinderen van de Rank). U hoort het al, in Luttelgeest zijn er heel wat muzikale talenten te ontdekken waar wij al Melodia bijzonder blij mee zijn. Want wat is het tof om samen muziek te maken en daar met zijn allen van te genieten!

Omdat Vondel zich ook voorbereid op hun toneeluitvoering en 1x per jaar onze oefenruimte gebruikt, mogen wij elk jaar gebruik maken van de ‘voor 1 avond tot oefenruimte omgebouwde koffieruimte’ bij de firma Verhage. Daar zijn wij erg blij mee en vanaf deze pagina BEDANKT!!

De saxen: Theresa, Dineke en Simone