1,2,3…..klaar voor de start…go

Alle zomerspullen zijn weer op zolder gezet, en de wintergarderobe wordt weer tevoorschijn getoverd. De dagen worden korter, en de avonden worden langer…. Dit is het teken om het startsein te geven voor een nieuw seizoen Melodia. Alle instrumenten worden even grondig ter inspectie genomen, en het stof kan er weer uit geblazen worden. De lippen kunnen weer flink in training worden gezet. De muziek wordt nog eens goed van dichtbij bekeken, en elk nootje wordt opgenomen in het aanwezige brein.

Nieuwe leerlingen

Aan het einde van het vorige seizoen hebben we de basisscholen bezocht, en we mogen tot nu toe 3 nieuwe leden welkom heten. Dit zijn Henry Elsinga, Kim van Aggelen, en Esther Tilma. We hopen dat jullie, met heel erg veel plezier de fijne kneepjes van het muziek maken zullen leren. Natuurlijk zijn er altijd nog plaatsen vrij voor nieuwe leerlingen….., dus kom gerust eens langs op een donderdagavond.

Wel studieweekend….geen concours???

Ook dit jaar gaan we weer een weekend stevig aan de bak, op ons studieweekend. Normaal doen wij dit ter voorberieidng van het concours. Dit jaar, hebben we echter besloten, om eens een jaartje een andere weg op te gaan. In november zullen wij een najaarsconcert gaan geven, mede nog als cadeau van ons aan Luttelgeest, ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan. De details zullen wij in de komende maanden gaan prijsgeven….., dus houdt vooral u brievenbus sterk in de gaten. Het beloofd een mooi concert te worden, met een bijzondere opzet, en leuke muziekstukken. Ook dit jaar zijn er weer diverse nieuwe titels in de map verschenen, waarvan we denken dat het de oortjes een groot plezier zal doen. Tijdens dit concert zullen uiteraard B.E.M en B.V toetie ook hun kunsten ten gehore brengen.

Jantine