Het is weer zover, MFO kan weer repeteren. Na afgelopen voorjaar weer een paar keer gespeeld te hebben kwam er ook nog een zomervakantie om de hoek. Nou is de zomervakantie naar mijn mening altijd te kort maar het heeft ook voordelen, MFO repeteert weer. We zijn dit jaar welkom in de kerk en dat heeft toevallig voor ons grote voordelen. Als muzikant blaas je namelijk door je toeter en we hebben verzonnen dat die anderhalve meter afstand dan wel inclusief die koperen verlenging van je luchtpijp moest zijn. We hadden nooit in de Bosfluiter meer gepast. Gelukkig kunnen we nu in de kerk alle ruimte gebruiken zodat we geen coronadeeltjes over onze medemuzikanten uitblazen.

We kunnen wel weer repeteren maar we hebben eigenlijk geen idee waarvoor. Er worden leuke activiteiten gepland maar ik ben bang dat er niet een met publiek zal zijn. Dat is lastig dus voorlopig kunnen we niks anders doen dan heel veel muziek voorbereiden voor als het wel weer kan.

Wat dit jaar wel doorgaat is de incasso van het donateursgeld. Het is lastig dit jaar omdat we niks kunnen spelen voor het dorp. Toch hebben wij uw donatie hard nodig om MFO aan de gang te kunnen houden. Dit jaar wordt het waarschijnlijk niks meer maar zo gauw het weer kan hopen we met een geweldig optreden terug te komen.

Kasper Schipper