D-examen

In de muziekwereld kun je ook diploma`s verdienen. Hier moet je echter wel heel wat voor doen. Als je al een heel aantal jaartjes bezig bent, kun je zelfs je D examen gaan halen. Buiten het theorie examen dat je moet afleggen, wil er ook een jury luisteren naar de muziek die je produceert.

Ryanne van Maldegem mocht dit jaar een sprong wagen naar dit diploma. Ryanne heeft onder begeleiding van Melodia twee solostukken ten gehore gebracht in het Muzisch Centrum. Met vlag en wimpel heeft Ryanne haar D examen binnen gesleept. Namens ons gefeliciteerd!!!

Afsluiting seizoen

Wat ondertussen bijna traditie aan het worden is binnen Melodia, is de laatste avond van het seizoen. Deze avond staat eerst in het teken van samen muziek maken…, en dan bedoel ik ook echt met z`n allen. Alle jeugdleden van BEM en BV Toetie, en Melodia. Zo ontstaat er een behoorlijke groep muzikanten.

Na de pauze wordt er ouderwets geborreld met hapjes en drankjes.

Ook de dirigent van BEM en BV Toetie was van de partij. Gelukkig gaat het met de gezondheid van Rinze de goede kant weer op! We hopen dat Rinze snel weer de oude is.

Stofwolk boven Luttelgeest

Mocht u boven Luttelgeest een enorme stofwolk hebben vernomen, dan hoeft u niet te schrikken. Alle Melodianen maken zich weer klaar voor een nieuwe seizoen, wat inhoudt dat alle instrumenten  weer op en top moeten zijn. Al het vakantiestof moet er uitgeblazen worden, en alle delen moeten ook weer beweeglijk gemaakt worden. Dit kan bij sommigen voor behoorlijke stofproductie zorgen. Onze tip: deuren en ramen gesloten houden…

Instroom nieuwe leden

Gelukkig mogen wij als Melodia weer een aantal nieuwe leden verwelkomen binnen het A-orkest.

Erwin Geschiere (bugel),Robin de Jong (bugel),Theresa de Jong (alt-saxofoon), Lieke Kloosterman (bugel), David Kuiper (slagwerk), Gert Langebeeke (bariton), en Tessa Tissingh (alt-saxofoon).

De meesten hebben al ervaring opgedaan in het samenspelen, bij B.V Toetie, maar voor sommigen is dit ook weer een hele nieuwe stap.

Wij wensen ze natuurlijk allemaal heel veel plezier toe bij Melodia.

Met z`n allen op naar een fris, gezellig, en blaasrijk seizoen.

Wij zien u graag weer op een van onze concerten.

Jantine Clevering-Kuiken