Workshop de Rank 1

Het is al bijna zover: de grote muziekuitvoering van het project ‘Mol, Rat en meneer Pad’!

Maar ja, wat is het nu eigenlijk en wat staat er allemaal te gebeuren? ‘Mol, Rat en meneer Pad’ is een muziekproject om de kinderen van groep 3 tot en met 6 enthousiast te maken voor muziek

De uitvoering gaat over Mol, Rat en meneer Pad. Zij beleven een prachtig en spannend avontuur. Wat er precies gaat gebeuren, houden we nog even geheim!

Het verhaal wordt door een verteller verteld, terwijl de kinderen tussendoor liedjes mee zullen zingen en erbij dansen en muziek maken. Groep 3 tot en met 6 van ‘de Klipper’ en ‘de Rank’ zijn hier vol enthousiasme mee begonnen!

Workshop de Rank 2

Al sinds 13 mei zijn de kinderen op school druk bezig met het oefenen van de liedjes en de dansjes. Maar dat is niet alles, ook hebben zij een prachtig decor getekend!

Ook is er tijdens de voorstelling live muziek te horen van ‘Melodia’. Zij zullen de kinderen begeleiden bij de liedjes en een groot deel van de sfeermuziek op zich nemen. Inmiddels is ‘Melodia’ al een keer op school geweest met een aantal muzikanten, om samen met de kinderen flink te gaan oefenen.

Al met al beloofd het een prachtige uitvoering te worden!

Tekst en foto’s aangeleverd door basisschool ‘de Rank’