Een uniek voorjaarsconcert

Op zaterdag 12 maart 2016 geven wij ons voorjaarsconcert. Dit jaar spelen we in de Sint Josephkerk midden in het dorp, een prachtige locatie. De akoestiek in deze kerk is erg mooi. Wij zijn dan ook blij dat we de kans krijgen om een concert in deze kerk te geven voordat zij verbouwd zal worden. Als u het MFO in deze bijzondere setting wilt horen is dit uw kans!

U zult zich tijdens deze avond in Spaanse sferen begeven. Het thema van het concert is namelijk ‘Tapas de Música’. In het Nederlands betekent ‘tapas’ verschillende smakelijke Spaanse hapjes. Tijdens deze avond zult u dan ook veel verschillende dingen horen, maar zelfs ook zien! MFO, B.V.Toetie en BEM! spelen muziekstukken van Spaanse dansen tot Spaanse solo’s. Zelfs de gemaskerde held Zorro zal voorbij komen. Daarnaast zal de groep ‘Flamenco del alma’ een speciaal gastoptreden verzorgen. U zult kunnen genieten van hun temperamentvolle Spaanse gitaarmuziek en dans. Wij zullen trakteren op lekkere Spaanse hapjes! De prijs voor deze volledig verzorgde avond is 7.50 euro, inclusief consumptie en hapjes. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen en donateurs mogen de tweede persoon gratis meenemen. We hopen jullie te zien tijdens ons voorjaarsconcert!

Solistenconcours

Op zaterdag 13 februari organiseert FlevoBrass uit Emmeloord een solistenconcours voor jonge muzikanten. B.V.Toetie en BEM! gaan hier allebei aan meedoen. B.V.Toetie en BEM! zullen allebei een muziekstuk ten gehore brengen. Daarnaast zal Juan een solostuk spelen waarbij hij begeleid wordt door B.V.Toetie. Hartstikke leuk, veel succes allemaal! Voor Janaika en Malissa is dit een speciale avond want zij treden voor het eerst op met BEM!. Beide meiden zitten nu ongeveer een half jaar op les. Janaika speelt bugel en Malissa speelt cornet. We wensen jullie veel plezier tijdens jullie eerste optreden.

Oud papier

Op zaterdag 13 februari en zaterdag 12 maart komen wij vanaf half 10 weer langs om het oud papier op te halen.

Ryanne van Maldegem