Toetie dramaworkshop

Gisteren heeft een aantal B.V. Toetieleden geoefend voor het optreden op 2 juni. Dit was de tweede van in totaal drie speciale workshops voor dit optreden. Deze repetities wijken op bepaalde punten echter iets af van een normale Toetierepetitie. Ik had al gezegd dat er maar een aantal leden was, meedoen is op vrijwillige basis. Tevens is er een aanvulling vanuit JAM uit Swifterbant. Wat de repetitie nog aparter maakte, was dat geen enkele van de aanwezige muzikanten een instrument bij zich had.

Als er geen muziek is gemaakt, wat dan wel? Op het optreden van 2 juni gaat deze groep naast muziek maken wat extra’s doen. Daarvoor zijn tijdens de workshops bijvoorbeeld gedichten, liedteksten en toneelstukjes geschreven en geoefend. Deze activiteiten zullen de muziek tijdens het optreden versterken.

Als u wilt weten hoe het eindresultaat is, dan kunt u dit op 2 juni komen bekijken in de Hoeksteen in Swifterbant. Als de tijd van het concert bekend is, is deze terug te vinden in het programma op de website. Om dit bericht in stijl af te sluiten nog een gedichtje.

Nieuws
een bericht?
Op de website
Het is weer mogelijk
Hoera

Elzo