Succesvolle Jeugdsponsoractie

De jeugdsponsoractie van de Poiesz Supermarkten was op 24 maart afgelopen. De bedragen die uitgereikt zouden worden werden op 13 april bekend gemaakt tijdens een groot Jeugdsponsorgala. Tijdens dit gala hebben Ch!ps en Topstars opgetreden. Alle verenigingen die mee deden, konden hier met een aantal leden naar toe. Maar helaas, helaas Toetie was al helemaal volgeboekt op die dag. Dat was namelijk de dag dat we een workshop orkest in beweging kregen.

Doordat we die dag niet aanwezig waren, duurde het voor ons nog even voor het bedrag bekend werd. Gelukkig is dankzij de fantastische telefonische vaardigheid van de Toetievoorzitster het bedrag nu achterhaald. We zijn zo blij met dit bedrag dat het om het te noemen een eigen alinea wel gerechtvaardigd is. Dus zonder nu eerst nog woorden te verspillen noem ik het bedrag hier:

€ 915,-

De snelle mensen die het gastenboek in de gaten houden, wisten dit vanmiddag al. Het geld gaat onder andere gebruikt worden om nieuwe muziek aan te schaffen en om leuke activiteiten voor de Toetieleden te organiseren.

We willen alle mensen die ons munten hebben gegeven, hartelijk bedanken. Ook willen we nogmaals Poiesz bedanken voor de mogelijkheid om een tweede keer aan de actie mee te doen.

Elzo