Gebeurtenissen

Met Koninginnedag heeft Melodia zoals gebruikelijk ’s morgens haar bijdrage geleverd aan de feestelijkheden in Luttelgeest. We zaten “vorstelijk” op het podium. Ook met de jeugd er bij was er nog voldoende plaats. Jammer dat de bestelbus van een goede “Vriend” ons uitzicht op de vrijmarkt enigszins belemmerde. En Stien: bedankt voor het gebruik van de stoelen.

’s Avonds bracht (een deel van) Melodia een muzikale hulde bij het afscheid van het echtpaar Swillens van ’t Trefpunt. Ook jullie dank voor de medewerking die Melodia altijd mocht ontvangen!

Op zaterdag 12 mei willen we de wandelaars aan de-mooiste-tocht-van-Nederland bij de ingang van het dorp muzikaal een hart onder de riem steken. We rekenen op schitterend weer en veel deelnemers aan dit festijn.

Bemanning

Nog drie debutanten zijn onze gelederen komen versterken: Michelle de Groot, Madelon Kloosterman en Hilde Langebeeke op bugel. Welkom en veel plezier bij Melodia! Met die aanvulling zijn we erg blij. Maar die is ook noodzakelijk omdat we door studie, verhuizing enz. regelmatig leden kwijt raken. Daarom worden er in mei op drie achtereenvolgende dinsdagen snuffellessen gegeven door onze dirigent Hans Jonker aan leerlingen van de Klipper en de Rank. Ouders, verzorgers, belangstellenden, ze zijn natuurlijk altijd welkom, maar speciaal de laatste keer op 22 mei. Daarna volgt nog een aantal proeflessen voor belangstellenden, afgesloten met een open meeblaasavond. We hopen veel nieuwe leerlingen te mogen begroeten.

Maar ook volwassenen die ooit hebben gespeeld of (weer) les zouden willen nemen, zijn van harte welkom. Aanmelden kan bij het bestuur, zie onze website. Snuffelen op onze wekelijkse repetitieavond elke donderdagavond in de Bosfluiter is ook mogelijk. Schroom niet, de deur staat altijd open!

Omdat Sylvia de voorzittershamer heeft overgenomen van Hilda, moest nog een nieuw bestuurslid worden gekozen. Dat is geworden Simone Zwemer-Dijkstra. Gezien haar afkomst hebben we er alle vertrouwen in dat er een goede keuze is gemaakt. Simone succes.

GdR.