MFO Melodia treedt a.s. zaterdagmiddag 7 oktober van ongeveer 12.30 tot 13.00 uur op in Emmeloord in het kader van de opening van het cultuurseizoen van de Noordoostpolder. Onze locatie is het Kettingplein. Die hele middag presenteren de muziekverenigingen uit de polder zich in het centrum van Emmeloord. Tot besluit is er een gezamenlijk optreden van alle muziekverenigingen om 16.00 uur in de vernieuwde Beurszaal bij het Voorhuys, waar we een speciaal voor dit gebeuren gecomponeerd stuk ten gehore brengen. De titel van het stuk is: “From the Sea” gecomponeerd door Geert Jan Kroon. De titel verwijst naar het thema 75 jaar droog.

Vandaag vielen ook brieven in de bus met de stemcode voor de Rabobank Clubkas Campagne. Net als voorgaande jaren hopen we, dat jullie nu ook weer twee stemmen willen uitbrengen op MFO Melodia. Sinds de inkomsten voor het oud papier inzamelen weggevallen zijn, kunnen we jullie steun goed gebruiken.

En er is nog steeds de mogelijkheid, om je op te geven voor de muzieklessen voor volwassenen in de Bosfluiter, die starten op 23 november. Inlichtingen bij Marna Jongsma (0621704540)