Het is bijna weer zover dat de tent er weer staat en dat iedereen zich weer in het feestgedruis stort. Vrijdagavond is er weer een gezellige markt en uiteraard maken wij weer graag gebruik van deze gelegenheid om u te woord te staan en een leuk achtergrond muziekje te verzorgen.

Op de basisscholen zijn we weer (traditioneel) bezig de kinderen kennis te laten maken met muziek. Ruim 25 kinderen leren hoe (muziek)geluid ontstaat en hoe je daarmee leuke klanken kunt maken en samen zelfs hele liedjes kunt spelen. Dit doen we al jaren en willen zo graag bijdragen aan een brede ontwikkeling van de kinderen en ze laten zien dat er meer is dan alleen sport in Luttelgeest.

Tijdens de verenigingenmarkt in de feesttent willen we graag in contact komen met volwassenen die ooit een (blaas) instrument hebben bespeeld. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar meer leden en we bieden iedereen met belangstelling graag een flinke dosis aandacht.

De laatste vier donderdagen voor de zomervakantie hebben we kennismakingsavonden. Dan worden er extra lessen verzorgd. Iedereen die graag wil ontdekken of muziek maken leuk is en toch niet zo ingewikkeld als je dacht, is welkom.

Duurt het dorpsfeest te lang en ben je al nieuwsgierig? Je mag ook mailen hiervoor is het contactformulier op de website te gebruiken.

We zijn ook alweer langs de deur geweest voor het Prins Bernhard Cultuurfonds. Dit heeft ruim 1.000 euro opgeleverd. De helft is voor ons en de andere helft gaat naar de landelijke organisatie. Iedereen bedankt voor jullie giften.

Tot binnenkort in de feesttent……..

PvdM