November was een maand waarin Melodia veel verschillende concerten heeft gegeven en waar wij, als Melodianen, met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Samenwerkingsconcert

Leuk was het om na ruim 20 jaar weer samen met Flevo Brass een concert te geven in het Muzisch Centrum te Emmeloord. De jeugd van beide verenigingen nam ook deel aan het concert. Ze hebben ieder afzonderlijk gespeeld, maar ook samen onder leiding van Rinze Hogeterp.

De publieke belangstelling was groot, wat altijd fijn is! Al met al een geslaagd optreden en zeker voor herhaling vatbaar.

Sinterklaas

Op 23 november werd Sinterklaas onthaald met vrolijke muziek van Melodia  in Luttelgeest.
Alle kinderen zongen de liedjes hard mee en zo werd het een groot feest!
De pietjes die waren helemaal verdwaald,
er moest er zelfs één uit de toren worden gehaald!
Maar gelukkig kwam het allemaal weer goed,
en zien we vol vertrouwen de volgende intocht tegemoet.

muco_friends

Benefietconcert

Samen met Gospelkoor Reflection Tollebeek hebben we op 30 november een zeer geslaagd benefietconcert gegeven in het kerkcentrum ‘De Poort’ op Urk. Dit concert stond in het teken van Cystic Fibrosis (Taaislijmziekte). Voor de pauze vertelde Samantha EIsing, die zelf aan deze verschrikkelijke ziekte lijdt, haar indrukwekkende verhaal.

 

Om ‘Stichting Muco & Friends’ te steunen werden knuffelaapjes verkocht. Met de opbrengst van deze aapjes kan er wetenschappelijk onderzoek gedaan worden naar Cystic Fibrosis. Tijdens deze avond kwamen er steeds meer en meer aapjes in de kerk. Ook maakten de aapjes deel uit van het Gospelkoor Reflection en van Melodia, die de aapjes om de nek en aan de lessenaars hadden gehangen. Dit was een erg leuk gezicht.

 

De ‘Stichting Muco & Friends’ kon na afloop van het concert  een cheque van € 1749,50 in ontvangst nemen!

 

Donateurs

In de maand december komen wij weer bij u langs om het donateursgeld op te halen. Donateurs zijn voor Melodia erg belangrijk om onze muziekvereniging draaiende te kunnen houden. Wij willen u daarom alvast heel hartelijk bedanken voor uw bijdrage en uitnodigen voor ons donateursconcert op 8 maart 2014 in de Orchideeën Hoeve te Luttelgeest.

 

Melodia wenst alle dorpsgenoten fijne feestdagen en een gezond maar bovenal een muzikaal 2014 toe.

Ryanne van Maldegem