Sinds de vorige uitgave hebben we een aantal dingen ondernomen met Melodia. In het vorige nummer is er al iets over genoemd. Concours in Zutphen. We hebben een dikke tweede prijs gehaald! We hebben gezellig afgesloten met een gezellige avond bij de wok. Als voorbereiding op het concours hebben we, niet minder belangrijk, een muziekfestival in Zeewolde gehad. Ook dit festival ging zeer goed. Zowel volgens ons als de omstanders in de zaal.

Kerstmarkt 2014

Als lid van het bestuur van B.V.Toetie zal ik dit nummer voornamelijk hier aan wijden.

Wij als B.V.Toetie zijn tegenwoordig een stuk afgeslankt maar dat maakt het niet minder gezellig! Maar nieuwe leden zijn altijd welkom. We hebben de afgelopen weken hard geoefend voor 2 aankomende optredens.

Wij zullen aanwezig zijn bij de kerstmarkt van de basisscholen op 18 december 2014. Wij als B.V.Toetie zullen hier een aantal optredens verzorgen en we vinden het altijd gezellig om gewoon even een praatje te maken.

Daarnaast zullen wij ook te vinden zijn bij het kinderkerstfeest op 21 december 2014. Hier zullen wij een aantal muziekstukken begeleiden voor de kinderen. Het feest begint om 16:00 en wij zullen rond verschillende activiteiten te vinden zijn.

Wij als B.V.Toetie zijn van plan om het aankomende jaar veel te gaan samenwerken met andere korpsen zodat we nog mooiere optredens kunnen geven.

 

Aangezien dit het laatste nummer van dit jaar is, wenst Melodia u een goed nieuwjaar en hopen we u volgend jaar weer te zien.

Robin de Jong