Melodia op weg naar het 55ste lustrumjaar 2013

Met het vallen van de eerste sneeuw in dit winters seizoen is het moment aangebroken om terug te kijken op een druk maar zeker ook uitdagend jaar. Een jaar waarin Melodia op vele manieren haar muzikale mogelijkheden heeft kunnen laten horen. Naast terugkijken is Melodia natuurlijk ook druk bezig met vooruitkijken. Hier is alle reden toe, want volgend jaar viert Melodia haar 55ste lustrum en het is vooral de bedoeling dat u daar het één en ander van zult gaan merken.

De eerste vaste gelegenheid daarvoor is het jaarlijks voorjaarsconcert welke we zeker niet over zullen slaan. Dit evenement staat gepland voor zaterdag 9 maart. Noteert u dat vast in uw agenda. Daarnaast beschikt Luttelgeest inmiddels over een MFC voorzien van muziekpodium. U begrijpt dat we daar zoveel als mogelijk gebruik van willen maken in het komend jaar. Dus wie weet wat er kan gebeuren als het mooie weer zich weer laat zien!

Verder is Melodia van plan om volgend jaar samenwerking aan te gaan met andere verenigingen. Hierdoor kunnen we nog meer muzikaal plezier naar Luttelgeest halen door variëteit in programma en muzieksoorten.

En dit is nog maar een tipje van de ijsberg als het gaat om de plannen die we alweer klaar hebben liggen voor volgend jaar. Uiteraard zijn ook B.V. Toetie en BEM! daarbij van de partij.

 

Ook volgend jaar houden we u uiteraard via de ‘Kijk op Luttelgeest’ maandelijks op de hoogte van alles wat er speelt binnen en rondom Melodia. Elke maand zal iemand uit de vereniging de invulling daarvan verzorgen. Hierdoor krijgt u elke maand weer een nieuwe en frisse blik op onze vereniging tijdens het lustrumjaar 2013.

 

Agenda komende periode

  • Zaterdag 12 januari               Oud papier ophalen
  • Zaterdag 9 februari               Oud papier ophalen
  • Zaterdag 9 maart                  Voorjaarsconcert 2013 – Orchideeënhoeve

Omdat het talent binnen Melodia niet helemaal onopgemerkt blijft bij andere orkesten gebeurt het natuurlijk dat leden ook bij deze orkesten meespelen. Ryanne van Maldegem bijvoorbeeld, speelt mee in het Gelders Fanfare Orkest. Dit orkest geeft op zaterdag 12 januari een nieuwjaarsconcert. En omdat naar muziek luisteren leerzaam kan zijn maar vooral ook leuk is, willen we als Melodia daar met zoveel mogelijk mensen naartoe gaan. Maar langs deze weg willen we ook u op de hoogte stellen van dit evenement welke wij van harte kunnen aanbevelen. Meer informatie: www.geldersfanfareorkest.nl

 

Peter Doorlag