Oeps, dat klinkt  heftig maar gelukkig valt het allemaal mee, heel erg mee. Op woensdag 7 december maakte de Rabobank tijdens een leuke avond in Emmeloord bekend wat de uitslag was van de Rabobank Clubkas Actie. Er is zeer actief gestemd door jullie want er is veel geld naar Luttelgeest gegaan want ook De Bosfluiter en Tonego deden aan de actie mee. Wij konden in elk geval rekenen op 692 euro voor onze clubkas. Wij zijn hiermee uitermate tevreden en daarom BEDANKT voor jullie stemmen.

De ene meneer met een witte baard is nog niet weg of de volgende meneer met witte baard neemt zijn plek alweer in, de stoel krijgt niet eens kans om koud te worden. Met andere woorden, de kerst staat weer bovenaan in de agenda. Ook onze agenda is netjes gevuld rond de feestdagen met familiebezoek, etentjes en andere leuke dingen met familie, kinderen en vrienden. Gezellig en hartverwarmend. Maar er is nog veel meer, want er wordt ook nog een heus kerstconcert georganiseerd in het dorp. Op 23 december is in de Schakel een groot concert waarbij veel verschillende muzikaal talenten hun stemmen en instrumenten laten klinken. Niet alleen wij doen mee maar ook vele anderen. Jullie worden allemaal van harte uitgenodigd om de kerstdagen samen met alle muzikanten en vertellers de beginnen op vrijdagavond 23 december om 19.30 uur

Ons volgende verhaal komt pas volgend jaar weer, dat duurt nog heel erg lang maar hopelijk kunnen we eerst nog genieten van oliebollen, vuurwerk, sneeuw, ijs en veel meer belangrijke dingen in het leven. Wij gaan ons alvast voorbereiden op een prachtig voorjaarsconcert in Maart en ik wens iedereen alvast een veilige en goede jaarwisseling.

PvdM