De bladeren vallen, de avonden worden steeds vroeger donker. Klinkt allemaal treurig maar het is voor ons het begin van een drukke en mooie periode want we gaan dit jaar weer naar een Concours.

Dat betekent veel oefenen, heel veel oefenen. De komende twee maanden zijn we weer druk met extra repetities, een oefenweekend en een try-out in Zeewolde. Eind november zijn we dan klaar om ons te meten met de beste muziekverenigingen in de wijde omgeving. Dit jaar gaan we naar Zutphen, hier gaan we de strijd aan met, onder andere, Steenwijk en Wetering.

Al jaren maken we gebruik van extra hulp. Diverse muzikanten van andere verenigingen vinden het leuk om onze vereniging te helpen door enkele onderbezette instrumentsoorten tijdelijk uit te breiden. Graag hadden wij dit met eigen leden opgevuld maar helaas lukt dit niet elk jaar.

De komende weken komt er op vele extra tijden mooie klanken uit de Bosfluiter, wat echt een geweldige locatie is voor een vereniging zoals ons. Dat een dorp over zo’n mooie locatie kan beschikken is te danken aan de vele dorpsbewoners en de geweldige vrijwilligers die ons elke donderdagavond van koffie, thee en andere lekkere zaken  voorzien.

Zaterdag 8 november zijn we ’s avonds in Zeewolde te gast bij het Flevolands Festival HaFaBra in Theater De Lux. Graag nodigen wij u uit om onze try-out mee te maken maar ook te genieten van andere muziekverenigingen uit Flevoland.